fbpx

Moni varmasti tietää miten tuskallista illalla on mennä nukkumaan jo valmiiksi peläten, että tulossa on huonosti nukuttu yö.

Huonosti nukuttuja öitä on meillä kaikilla, mutta missä vaiheessa nukkuminen muodostuu ongelmaksi. Arvaisin että pikkuhiljaa huomaamatta.

Elämässä voi olla muutoksia, joista aiheutuu että illalla ajatukset pyörivät mielessä eikä nukahtamisesta tule mitään. Sitten kun tilanne jatkuu pitkään, tuleekin jo itse nukkumisesta uusi ongelma.

Miltäs tämä näyttää näkymättömällä puolella?

Kun nukkumisvaikeutta on ollut jonkin aikaa elämässä, alkaa mielessään jo pelätä tulevaa yötä miten se menee. Näistä omista ajatuksista alkaa muodostua ajatusenergiaa kyseiseen asiaan liittyen. Kun samaa ajatusta toistaa illasta toiseen kuukausia, alkaa yksittäisistä mietteistä kerääntyä yhteen pelkomöykky joka kasvaa ja kasvaa ja lopulta on niin hallitseva, että voidaan puhua jo yöpirusta. Pelottavasta nimestä huolimatta tähän ei liity mitään paholaista vaan kyse on ajatusenergiasta.

Onneksi tämäkin haitta saadaan poistettua ja nukkuja pääsee aloittamaan taas puhtaalta pöydältä, vai sanotaanko sängyltä 😊

Voisiko tästä olla apua sinulle 💗

Suositut julkaisut